piatok 3. januára 2014

SKUPINOVÉ TRÉNINGY VÁS POZÝVAJU NA ZDRAVÝ ŠTART DO NOVÉHO ROKA!



KTO SME?

   Voláme  sa OZ SKUPINOVÉ TRÉNINGY LUČENEC a od leta 2013 fungujeme ako športový klub. Momentálne pôsobíme v telocvični na ZŠ L.NOVOMESKÉHO, kde trénujeme široké spektrum ľudí, ktorí majú záujem o pohybovú aktivitu. 

  SKUPINOVÉ TRÉNINGY ako také sú zamerané na budovanie celkovej telesnej zdatnosti a kondície.  Cvičenia sú celotelového charakteru pri, ktorých sa zapájajú viaceré svalové skupiny čím je účinnosť tréningu efektívnejšia z hľadiska spaľovania energetických zdrojov ako pri izolovaných cvičeniach (posilňovňa). Batéria našich cvičení vychádza zo všeobecnej pohybovej prípravy športovcov. Tréningové programy sú tvorené z našich skúseností ako aj v duchu armádneho projektu amerických  vojakov, dnes už známeho aj pod pojmom CROSSFIT, ktorý ma za úlohu pripraviť človeka vo všetkých športových smeroch a vychovať z neho všestranne zdatného ŠPORTOVCA! 


AKO PREBIEHAJÚ TRÉNINGY?

     Tréningy trvajú hodinu a pol. Skladajú sa z rozohriatia, rozcvičenia a samotného „workoutu“ čiže hlavnej časti tréningu, ktorá sa vždy starostlivo technicky ale aj organizačne vysvetlí. Záver tréningu je venovaný po tréningovému ukľudneniu a strečingu. 
        Na každom tréningu vás vedie jeden z trojice trénerov, ktorí dozerajú hlavne na techniku cvičení, aby ste sa na druhý deň nebudili s bolesťami krížov, krku, kĺbov ale s príjemnými bolesťami svalov. Celkovo v tréningoch sa zameriavame na rozvoj všetkých kondičných schopností no primárne na rozvoj sily, rýchlosti a vytrvalosti. Máme obrovskú rôznorodosť cvičení ako aj tréningov. Niekedy sú „workouty“ dlhotrvajúce (vytrvalostné), niekedy intenzívne, niekedy tímové niekedy súvislé a niekedy s viacerými pauzami. Výhoda skupinového tréningu je, že ľudia cvičia v skupine a nie sami! Na tréningu nikdy nezažijete atmosféru „posilky“ a to ticho a bezprizorné pohľady kto má väčší biceps. U  nás je vybudovaná komunita ľudí, ktorá sa nehanbí si cez tréning zakričať, keď nevládze alebo sa povzbudiť navzájom či dokonca si poradiť. 

KTO MOŽE PRÍSŤ?

     Prísť  môže úplne každý a to fakt KAŽDÝ! Máme široké vekové spektrum cvičencov od 10 až po 60rokov. Veď hýbať sa treba predsa v každom veku pre zdravie! Skrátka nemáte sa čoho báť, naše tréningy vieme namodelovať pre každého či už úpravou intenzity alebo odporu závažia. Takže sa nehanbite a začnite s naberaním formy do nového roku v niektorú z našich sobôt o 17:00 na tréningu začiatočníkov, alebo na ostatných tréningoch a to v piatok o 17:30, v sobotu o 18:30 a v nedeľu o 9:00.
Tešíme sa na Vás! 

S pozdravom tréneri Maťo, Rado, Paľo.

Ďalšie informácie nájdete na stránke facebook.com/skupinovetreningylucenec










Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára